Ограничена оферта от Qatar Airways!

Допълнителна комисия за агенциите, предоставени от Катар.
Qatar Airways въведени нова възможност за допълнителна комисиона, че агенциите могат да получат. Допълнителното комисията за полетите може да бъде придобит от двете възрастни и деца тарифи със самолетни дестинации през Доха.

Офертата за икономична класа е актуална за пътуване период между септември 2016 г. и март 2017 година, но забележете, че неговите изключва следните месеци: декември 2016 г. и януари, 2017.

Твърдението за първа класа е на разположение за пътуване период между септември 2016 г. и март 2017 година без никакви изключения като за икономична класа.

За да може тази комисия да работи, пътниците на полет трябва да бъдат с произход от САЩ и дестинация за него трябва да бъде QR Online.
Офертата важи както за Публикувани и Net тарифи за само САЩ произход тарифи. Кърмачета и цените на билетите Група са изключени. Продажба на билети период е в сила до 28-ти август, 2016.

Комисионната е различна за всеки клас. Защото комисионна клас ще бъде $ 75, R клас - $ 50, Q / N / S Class - $ 20, T клас - $ 10, O Class - $ 5.

Ето защо, се пригответе да предлагат тези сделки до клиентите си и полети на книги с допълнителна комисиона върху AgentSky.net до 28-ти август, 2016.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No